Φωτια Γορτυνια : Η τεχνολογία cloud είναι το μόνο μέλλον... - i technologia ... - Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο).

Φωτια Γορτυνια : Η τεχνολογία cloud είναι το μόνο μέλλον... - i technologia ... - Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο).. Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων της αγίας άννας με πλωτά μέσα. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Ακόμη, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την πυροσβεστική, τις νυχτερινές ώρες απειλήθηκαν από την φωτιά δύο οικισμοί, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας.

Φωτιά στην Αρκαδία: Μαίνεται η φωτιά στη Γορτυνία ...
Φωτιά στην Αρκαδία: Μαίνεται η φωτιά στη Γορτυνία ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με το evima.gr, στο σημείο επιχειρεί η. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Πώς φαίνεται η φωτιά στην εύβοια από το πήλιο εικόνα. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Το νέο μέτωπο που προέκυψε στην γορτυνία, από την μεγάλη φωτιά στη νεμούτα της ηλείας, αναμένεται να είναι δύσκολη περίπτωση.

Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας.

Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Ακόμη, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την πυροσβεστική, τις νυχτερινές ώρες απειλήθηκαν από την φωτιά δύο οικισμοί, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Το νέο μέτωπο που προέκυψε στην γορτυνία, από την μεγάλη φωτιά στη νεμούτα της ηλείας, αναμένεται να είναι δύσκολη περίπτωση. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Μήνυμα προς τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να εκκενώσουν άμεσα με κατεύθυνση προς νεράιδα. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι :

Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια.

Χυδαίο σύνθημα κατά του Κώστα Μπακογιάννη στα Εξάρχεια ...
Χυδαίο σύνθημα κατά του Κώστα Μπακογιάννη στα Εξάρχεια ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε πευκοδάσος, η οποία ξέσπασε νωρίς το απόγευμα, στους πάδες κόνιτσας. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Ο φετινός ιούλιος ήταν ο τρίτος θερμότερος ιούλιος στα χρονικά. Άγγιξαν τη θάλασσα στο βόρειο άκρο του νησιού οι φλόγες. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Μεγαλώνουν τα δύο πύρινα μέτωπα σε γορτυνία και της μεγαλόπολη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Χριστόπουλος θεωρεί την φωτιά δύσκολη, σχετικά ελεγχόμενη αλλά. Πώς φαίνεται η φωτιά στην εύβοια από το πήλιο εικόνα. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Εικόνες αποκάλυψης από τη σκιάθο (βιντεο). Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια. Ακόμη, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την πυροσβεστική, τις νυχτερινές ώρες απειλήθηκαν από την φωτιά δύο οικισμοί, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία. Μεγαλώνουν τα δύο πύρινα μέτωπα σε γορτυνία και της μεγαλόπολη.

Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Η φωτιά, που ξέφυγε από τη νεμούτα ηλείας χθες και καταστρέφει πλέον εκτάσεις και στην αρκαδία, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα, καιγοντας σπίτια. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Στους έξι οι οικισμοί που εκκενώθηκαν. Δραματικές είναι οι στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι.

Πανδαισία χρωμάτων της αρκαδικής φύσης!
Πανδαισία χρωμάτων της αρκαδικής φύσης! from arcadia938.gr
Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Δραματικές είναι οι στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι. Μεγάλη αναζωπύρωση στα βασιλικά, καίγονται σπίτια. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακόμη, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την πυροσβεστική, τις νυχτερινές ώρες απειλήθηκαν από την φωτιά δύο οικισμοί, χωρίς όμως να προκληθούν ζημιές. Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μήνυμα προς τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να εκκενώσουν άμεσα με κατεύθυνση προς νεράιδα.

Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην γορτυνία. Δραματικές είναι οι στιγμές που περνούν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι. Σε περιοχές της γορτυνίας και της μεγαλόπολης αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα πύρινα μέτωπα που πέρασαν στην αρκαδία από την ηλεία και τη μεσσηνία. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα. Drone δείχνει τη κόλαση από το κρυονέρι έως τις αφίδνες. Ανεξέλεγκτα κινείται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή ελαία δωρίδος φωκίδας. Τι γίνεται με τον ενφια των καμένων σπιτιών. Μια αναφορά για εγκλωβισμό εγκύου στο χωριό μηλιές στην εύβοια υπάρχει εδώ και λίγη ώρα, την ώρα που η φωτιά εξαπλώνεται με ταχύτητα. Η φωτιά, προερχόμενη από την νεμούτα της ηλείας, που αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, πέρασε μέσα από τα χωριά ελαία, νεοχώρι και χώρα. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Σπίτια κάηκαν στη χώρα γορτυνίας όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν ο αντίδημαρχος γορτυνίας κ. Μήνυμα προς τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να εκκενώσουν άμεσα με κατεύθυνση προς νεράιδα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama